Antreprenorii din Romania muncesc in medie 10 ore pe zi la propria afacere
Lifestyle

Antreprenorii din Romania muncesc in medie 10 ore pe zi la propria afacere

Cei mai multi antreprenori cu experienta dedica 10 ore afacerii lor in fiecare zi, ceea ce indica faptul ca lucreaza cu 21% mai mult decat angajatii cu norma intreaga din Romania si la fel de mult ca antreprenorii romani aflati la inceput de drum.

Desi cei mai multi dedica 10 ore propriei afaceri, 20% dintre antreprenori depasesc limita celor zece ore, unii dintre acestia ajungand chiar la 16 ore de munca in fiecare zi.

„Daca am creiona profilul antreprenorului roman matur, asa cum reiese din Barometrul antreprenoriatului romanesc, acesta are peste 40 de ani, conduce o afacere cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane EUR, munceste in medie 10 ore pe zi si participa cel putin o data pe saptamana la un eveniment de networking”, adauga Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader si Partner, EY Romania.

Studiul Barometrul antreprenoriatului romanesc, realizat in acest an de EY Romania in parteneriat cu Raiffeisen Bank analizeaza raspunsurile a 350 oameni de afaceri. 45% dintre respondenti conduc afaceri cu venituri de peste 10 milioane de euro, in timp ce alti 45% dintre respondenti se regasesc in intervalul 1-10 milioane eruo. 10% din companii au o cifra de afaceri mai mica de 1 milion EUR. Studiul are la baza un chestionar aplicat in perioada 28 martie – 20 aprilie 2016.

sursa: http://www.startupcafe.ro/

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *