Cum faci rost rapid de bani pentru afacerea ta
Opțiuni de Finanțare

Cum faci rost rapid de bani pentru afacerea ta

Uneori, o afacere are nevoie de o oarecare suma de bani pentru a depasi anumite momente dificile. Daca esti antreprenor, sfaturile de mai jos sunt foarte utile pentru tine.

 

Iata care sunt acestea:

1. O microfinantare sau un credit fara garantii materiale

O microfinantare este cea mai buna solutie. Pe langa microfinantare, orice antreprenor are la dispozitie si optiunea aplicarii pentru un credit de nevoi nenominalizate fara garantii materiale, prin care nu esti obligat sa justifici destinatia banilor si beneficiezi de o perioada de gratie de 12 luni.

2. Un eveniment educational de strangere de fonduri

Gazduieste un curs prin care sa le impartasesti altora experienta ta. Acest lucru ii va ajuta pe cei din reteaua ta, iar transformarea cursului intr-un eveniment de strangere de fonduri va aduce bani afacerii tale

3. Crowdfunding

Crowdfunding-ul a redesenat peisajul oportunitatilor de finantare la debutul unei afaceri. Il poti folosi si pentru o afacere deja existenta, pentru a testa noi produse si servicii.

4. Prietenii si familia

Daca le vei spune prietenilor si membrilor familiei tale despre ideea ta de business, ai putea fi surprins cu privire la cei care vor sa investeasca. Multi antreprenori isi finanteaza afacerile la inceput printr-o astfel de metoda. Cu toate acestea, fii sincer inca de la inceput cu privire la asteptarile pe care le ai, deoarece, daca afacerea merge prost, acest lucru va va putea afecta relatiile.

5. Camera de comert

Una dintre sursele de finantare ignorate frecvent este Camera de Comert. Aceasta colaboreaza cu guvernul pentru a stabili programe de finantare de toate tipurile.

6. Sponsorizari

Nu trebuie sa colinzi intreaga tara sau sa faci opere de caritate pentru a gasi sponsori. Atat timp cat ai un produs sau un serviciu care poate trezi atentia investitorilor, esti in grafic. Multor companii mari le place sa fie vazute cum ii ajuta pe altii.

7. Parteneriate strategice

Pentru companiile care au nevoie de mai mult cash, o optiune foarte buna este sa gaseasca businessuri complementare cu care sa incheie un parteneriat. Cauta afaceri care ofera produse ce pot adauga valoare serviciilor si produselor tale. Un astfel de parteneriat iti poate furniza capitalul de care ai nevoie.

8. Afaceri de finantare

Foloseste surplusul de bani din afacerea existenta pentru a finanta alte idei de business.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *