Creative Business Cup 2017 - o competiție pentru antreprenorii din industriile creative
Opțiuni de Finanțare

Creative Business Cup 2017 – o competiție pentru antreprenorii din industriile creative

Creative Business Cup este una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative, la care participă sute de start-up-uri din peste 60 de țări, fiind o platformă de promovare și finanțare pentru produse/ servicii care au potențial de a fi scalabile pe piața globală.

În România, competiția este organizată de către GEA Strategy & Consulting, companie ce sprijină start-up-urile inovatoare.
Înscrierile pentru Creative Business Cup România au loc în perioada 19 mai – 12 iunie iar antreprenorii creativi trebuie să completeze un chestionar cu detalii despre idee (descrierea pieței, nevoia identificată, echipa) în limba engleză, care se regăsește aici.

La Creative Business Cup 2017 intră în concurs cele mai bune idei din domeniile: design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri și presă, radio și televiziune, software, aplicații pe computer și publicații virtuale, jucării și jocuri.

Criterii de selecție:

  • Produs/ serviciu din sfera industriilor creative, inclusiv ITC, care să fie cel puțin la nivel de prototip
  • Entitatea aplicantă să fie un start-up (înființat nu mai mult de 6 ani)
  • Produs/ Serviciu scalabil (să aibă potențial de dezvoltare și la nivel internațional)
  • Echipa (se vor puncta competențele și structura echipei)

Câștigătorul va reprezenta România la competiția internațională din Copenhaga, unde va susține un pitch în fața unor parteneri și investitori internaționali. Costurile deplasării sunt acoperite cu sprijinul Băncii Transilvania, câștigătorul primind consultanță gratuită în business și training pentru pitching.

Articolul complet aici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *