Continental România vrea să angajeze încă 1500 de persoane anul acesta
Știri

Continental România vrea să angajeze încă 1500 de persoane anul acesta

Compania Continental, unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume, anunţă că vrea să crească numărul de angajaţi în România cu 1.500 de persoane, în acest an, în special de experţi software.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Continental, în acest an vor fi angajate 1.500 de persoane în cele şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare aflate în România.

„Sectorul automotive se află într-o continuă schimbare. Este nevoie de experţi software, precum şi cu alte competenţe care să contribuie din plin prin ideile lor inovative la dezvoltarea acestui domeniu. Vorbim despre oameni care generează idei ce aduc plus-valoare sistemelor din autovehicule. În acest an, Continental are planificată creşterea numărului de angajaţi în România cu 1.500 de persoane”, a declarat directorul general al Continental România, Christian von Albrichsfeld.

În perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde euro în activităţile din România. Continental deţine şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. De asemenea, compania este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în Bucureşti.

La sfârşitul anului trecut, Continental avea 18.200 de angajaţi şi îşi va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România. Compania a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 227.000 de angajaţi în 56 de ţări.

Articolul complet pe zf

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *