1 din 5 antreprenori ar renunța mai degrabă la vacanță decât la telefonul lor
Lifestyle

1 din 5 antreprenori ar renunța mai degrabă la vacanță decât la telefonul lor

Cu siguranță că multi dintre antreprenori se pregătesc sau au plecat deja într-o vacanță bine meritată. Sfatul cel mai des întâlnit când pleci în vacanță este să închizi telefonul și să te rupi total de birou, însă un studiu recent arată că de fapt smartphone-ul te poate ajuta să te relaxezi pe perioada vacanței. Nu e nevoie sa închizi telefonul pentru a avea o vacanță relaxantă!

Un studiu recent efectuat asupra proprietarilor de afaceri mici, cu privire la folosirea dispozitivelor mobile, a arătat cu 1 din 5 proprietari de afaceri mici (20,4%) au declarat că ar renunța mai degrabă la o zi de vacanță decât să renunțe la telefonul lor timp de o săptămână.

Motivul este faptul că smartphone-ul le oferă flexibilitatea de a lucra oriunde și ori de câte ori doresc, reușind astfel să-și facă timp pentru alte pasiuni, fapt declarat de mai  mult de jumătate dintre antreprenori (56%).

49% dintre antreprenori au afirmat că prin intermediul smartphone-ului reușesc să păstreze contactul cu cei apropiați în timp ce se află departe de casă: mesaje text pe tot parcursul zilei, apeluri video atunci când călătoresc în interes de serviciu.

44% au declarat că smartphone-ul lor îi ajută să se relaxeze în timpul vacanței, putând răspunde rapid la orice problemă ar apărea la birou.

Alte studii arată că de fapt mai puțin de jumătate dintre antreprenori aleg să-și ia liber de la serviciu, adesea pentru că deconectarea de la afacerea lor le dă un sentiment de neliniște.

Concluzia studiului realizat de Funding Circle în martie 2017, este că mai bine iei telefonul cu tine în vacanță pentru a atenua neliniștea cu privire la afacerea ta și pentru a te bucura de o vacanță cu adevărat relaxantă!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *