Berea "to go", cu peste 150 de sortimente, o afacere de nişă deschisă de un antreprenor din Republica Moldova în Cluj-Napoca
Spirit antreprenorial

Berea „to go”, cu peste 150 de sortimente, o afacere de nişă deschisă de un antreprenor din Republica Moldova în Cluj-Napoca

Un tânăr antreprenor din Republica Moldova a deschis la Cluj-Napoca un magazin unde comercializează aproape 150 de tipuri de bere, în cadrul căruia a lansat, în premieră naţională, conceptul de bere „to go”, pentru acasă, îmbuteliată din butoi, la PET.

Antreprenorul și-a propus să dezvolte cultura berii în România, astfel încât oamenii să înțeleagă ce beau. Berea nu mai este o denumire generică, o băutură cu un singur gust. El își dorește să explice clienţilor că berea are diferite arome și culori, că modul de producere este de fapt foarte diferit.

Prin acest sistem de îmbuteliere, berea este îmbuteliată exact ca la fabrică și își păstrează proprietățile foarte bine. El spune că berea la draft este mult mai proaspătă, deoarece nu intră în contact cu oxigenul, iar prin faptul că dopul se pune peste spumă, factorii externi nu alterează gustul acesteia. La Beer’s Point îți alegi sortimentul preferat, sau mai multe, din cele peste 150 de variante.

Noul concept a fost adus din Federaţia Rusă, unde a cunoscut o expansiune puternică în ultima perioadă, folosind un dozator special care permite îmbutelierea berii din butoi în PET-uri fără a intra în contact cu aerul.

În acest magazin se vând diverse sortimente de bere artizanală, făcută de mici producători autohtoni, care au denumiri precum Pure-C, Opium, Morning Glory, Easy Rider, Crowd Control, Terapia Gold, Imperial Fuck, dar şi bere de import, din Belgia şi Germania.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *