O idee de afacere mai puțin obișnuită, dar care poate fi foarte profitabilă
Spirit antreprenorial

O idee de afacere mai puțin obișnuită, dar care poate fi foarte profitabilă

Un antreprenor din București și-a propus să ofere servicii profesionale de călcat haine, mergând pe ideea că această activitate este mare consumatoare de timp, iar timpul o resursă foarte limitată, pe care am putea să-l utilizăm mult mai bine decât să-l petrecem călcând.

Brandul „Călcătoria.ro“ a început să funcţioneze la începutul anului 2013, în urma unei investiţii de 10.000 de euro, iar anul trecut afacerea antreprenorială a ajuns la o cifră de afaceri de 50.000 de euro.

Concret, în această afacere, hainele sunt preluate de la client, sunt călcate și apoi trimise înapoi clienților. Serviciul este adaptabil fiecărui client, în funcție de programul acestuia, dar și de cantitatea de haine pentru care are nevoie de servicii de călcat.

Doritorii pot apela la aceste servicii pe bază de abonament, cu un anumit număr de kg incluse, sau ocazional, la un tarif de 25 lei/kg, prima comandă fiind la un preț promoțional de 22 lei/kg. Preluarea și livrarea sunt gratuite pentru București.

Rufele sunt călcate conform preferințelor fiecărui client în parte, în costul comenzii putând fi incluse, la alegere următoarele servicii: apretare, parfumarea rufelor călcate, retușuri, rufele călcate cu sau fără dungă, rufele returnate împachetate sau pe umerașe, returnarea și refolosirea umerașelor.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *