Cursuri gratuite de antreprenoriat pentru absolvenții care n-au luat 10 la BAC
Știri

Cursuri gratuite de antreprenoriat pentru absolvenții care n-au luat 10 la BAC

Platforma nuamfostde10.ro a fost creată pentru a încuraja absolvenții de liceu să investească în continuare în dezvoltarea lor. Antreprenorii din spatele acestei platforme au decis să ofere 80 de burse, în valoare totală de 51.000 de euro, la cursurile lor online pe teme de business și dezvoltare personală.

Călin Biriș, Eliade Rotariu, Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcaș, Andrei Țigănaș, Ovidiu Oltean și Zoltan Veres au dezvoltat platforme de învățare online, iar împreună, în cadrul acestui proiect, oferă gratuit cursuri practice în valoare totală de 51.000 de euro absolvenților de liceu din 2017, care nu au avut 10 la bac.

Pentru a se înscrie la aceste cursuri, absolvenții trebuie să îndeplinească două condiții: să fi dat bacalaureatul în 2017 și să aibă media la fel cu cea a trainerului pentru cursul pe care îl vizează. Toate cursurile sunt online și pot fi accesate de oriunde. Există doar 10 locuri disponibile pentru fiecare curs, de aceea cursurile vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit.

Proiectul a izvorât din dorința de a pregăti viitori profesioniști mai bine pregătiți, mai performanți, cu rezultate practice reale. Pentru că România are nevoie de specialiști care iubesc educația pe termen lung, iar acest lucru presupune o schimbare a modului de gândire. În caz contrar, afacerile vor trebui să importe forță de muncă, vor stagna în creștere, vor căuta să se dezvolte în altă parte, sau se vor închide.

Inițiatorii proiectul #nuamfostde10, își doresc să transmită un mesaj important: ne dorim profesioniști bine pregătiți, care rămân în țară și care iubesc educația pe termen lung. Notele sunt importante pentru autoevaluare și admitere la studii superioare, însă ce contează cel mai mult este dorința de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *