Business networking-ul, importanță și valoare pentru companiile mici
Clubul de marketing

Business networking-ul, importanță și valoare pentru companiile mici

Chiar dacă avem la dispoziție atâtea platforme sociale, interacțiunea față-în-față rămâne totuși  baza pe care se clădește încrederea. Conexiunile personale prin contact vizual, o strângere de mână, o conversație solidă sunt cele mai puternice metode de a face networking.

Relații mai multe înseamnă oportunități mai multe, eventuali parteneri de afaceri, conexiuni mai personale și bazate pe încredere. Iată câteva motive pentru care, ca proprietar de afacere mică, ar trebui să faci business networking.

1 Succesul afacerii tale  – Afacerile mici sau aflate la început de drum, au cea mai mare nevoie de suport în comunitatea locală, iar cel mai bun mod ca să-ți faci numele cunoscut, se numește business networking.
2 Creșterea brandului personal – Networking-ul îți dă ocazia să-ți crești încrederea ta și a celorlalți în tine, prin prezentarea verbală a propriilor valori, credințe și experiențe profesionale. Capacitatea de a-ți arăta calitățile în mai puțin de 30 de secunde este crucială nu numai pentru crearea de noi conexiuni, dar mai ales pentru a clădi încrederea profesională.
3 Conexiunile de business – Indiferent de domeniul în care activezi, networkingul rafinează comunicarea interpersonală prin contactarea a diverse grupuri de profesioniști.
4 Deschidere și inspirație Evenimentele de networking sunt o oportunitate grozavă pentru a găsi inspiratia profesională, de a descoperi industrii noi și în dezvoltare, care te pot ajuta în activitatea ta. Poți întâlni start-up-uri de succes, idei de afaceri inovative, povești de succes care să te ajute în realizarea obiectivelor pe termen lung pe care ți le-ai propus.

Indiferent de domeniu, networking-ul este o metodă eficientă a profesioniștilor de construire a relațiilor și de a-și crește gradul de influență. Amintește-ți toate aceste lucruri de fiecare dată când oferi o carte de vizită!

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *