Opțiuni de Finanțare

„Women Startup Competition” – competiție de finanțare pentru femei antreprenor

Women Startup Competition este o competiție internațională, iar semifinala din acest an având loc în România, la Cluj-Napoca, pe data de 17 februarie. Celelalte țări unde se realizează concomitent competiția sunt: Rusia, Italia, Germania, Cehia, Ungaria, Finlanda, Polonia, Austria și Marea Britanie. Demo Day sau Finala va fi pe 15 septembrie 2018 la Londra.

Este o competiție prin care se dorește să se ofere femeilor oportunitatea unică de a avea acces la mentorat de înaltă calitate, concentrat pe dezvoltarea abilităților hard, în același timp extinzându-le rețelele în domeniile business și financiar.

De fapt, competiția nu se adresează startup-urilor compuse exclusiv din femei, ci tuturor echipelor formate din membri de ambele sexe, care au performanțe mai ridicate decât echipele de un singur sex, conform cercetărilor făcute până în prezent.

Cele mai importante condiții pentru înscriere și participare sunt:

  • Startup-ul trebuie să fie fondat de o femeie, sau din conducere să facă parte și o femeie;
  • Să aibă sediul în Europa și să fie fondată de cetățeni europeni;
  • Firmele să aibă între 2-15 angajați;
  • Prezentarea în fața juriului trebuie să o facă o femeie;
  • Prezentarea afacerii nu trebuie să depășească 2 minute, plus 4 minute pentru întrebări şi răspusuri;

Din juriu vor face parte antreprenori cu experiență, Philipp Kandal – angel investor, Simona Baciu, fondatoare a Transylvania College și Simona Gemeneanu, partener la Morphosis Capital.

Pe lângă marele premiu, constând în participarea în cadrul finalei din Londra în fața investitorilor, mentorilor și liderilor din domeniul tech, competiția facilitează accesul la posibili investitori, posibili parteneri și clienți.

Competiția este deschisă tuturor tipurilor de afaceri aflate la început de drum, nu doar startup-urilor din domeniul tehnologiei. Mai multe detalii și înscrieri, pe site-ul oficial al competiției.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *