Idei de afaceri online pe care le poți deschide cu costuri mici
Idei de afaceri

Idei de afaceri online pe care le poți deschide cu costuri mici

În era internetului, este mai ușor decât oricând să deschizi o afacere. Practic, online poți vinde orice produs sau serviciu, poți ajunge la orice audiență, poți folosi cele mai bune aplicații care să te ajute să-ți îndeplinești obiectivele.

Oamenii care conduc astfel de afaceri sunt la fel de diferiți ca și afacerile lor. Sunt afaceri imense, rețele de birouri care se ocupă exclusiv cu partea de marketing sau suport clienți, precum și mame singure care conduc din dormitorul propriu magazine online de succes. Oportunitățile sunt vaste, iar resursele sunt practic nelimitate.

Primul pas este dificil, mai ales pentru că nu ai o idee clară privind costurile. Dar spre deosebire de afacerile fizice, costul unei afaceri online este mult mai mic, uneori chiar zero. Iată câteva idei de afaceri online pe care le poți începe chiar azi la costuri foarte mici!

Blogging

Poate părea depășit, dar blogging-ul este una dintre cele mai bune și mai ieftine metode prin care poți face bani online. Nu poate fi descris ca o metodă de îmbogățire rapidă, dar este posibil ca, după câteva luni sau ani de muncă consecventă, fără plată, să apară și recompensele bine meritate.

S-a auzit de bloguri care generează mii de euro sub formă de venit pasiv, doar datorită unui conținut consistent, prin vânzarea de publicitate, printr-o metodă de afiliere sau altele.

Autor de E-Book-uri

O afacere care necesită investiții financiare aproape de zero, este să scrii e-book-uri, în special pentru Kindle. Sunt milioane de cărți la vânzare pe Amazon, dar asta nu înseamnă că nu poți scrie și tu o carte deosebită, cu care să te evidențiezi și care să-ți aducă apoi un venit lunar stabil. Scrie mai multe cărți de acest gen și te poți pensiona mai devreme.

Dacă ești interesat, Mark Dawson cu Self-Publishing Formula este una dintre vocile cele mai proeminente în acest domeniu. Cu câteva bestsellere și o listă de subscriberi care se apropie de 100,000, el știe cu siguranță despre ce vorbește.

Dropshipping

Dacă scrisul nu este punctul tău forte, mai sunt câteva alte opțiuni pentru tine, una dintre ele fiind să te ocupi de dropshipping. Ce înseamnă asta? Sună ciudat, dar de fapt este o intermediere între producător și client. Ai nevoie de un site și de un producător care vinde produse de calitate, pe care să le vinzi unei baze de date de clienți. Producătorul se ocupă inclusiv de ambalare și de livrare, dar relația cu clienții este responsabilitatea ta.

Una dintre cele mai dificile probleme este găsirea unui producător bun. De preferat este să citești review-uri și ghiduri despre care furnizori sunt de încredere. După ce ai identificat câțiva care ți se par interesanți, nu mai rămâne decât să-i contactezi și să testezi produsele, până când vei fi absolut sigur.

Manager pentru conturi Social Media

Îți petreci toată ziua pe Facebook, Instagram, sau alt canal social media de pe planetă? Dacă da, oferirea unui serviciu de administrare conturi social media este opțiunea perfectă pentru tine.

Brand-urile au nevoie de o prezență online puternică, și sunt mereu în căutare de metode prin care să comunice mai simplu cu clienții lor, prin intermediul cărora să interacționeze pentru diverse promoții. Pentru asta, multe companii sunt dispuse să externalizeze acest serviciu. Administrarea prezenței social media pe diverse platforme și optimizarea promoțiilor și postărilor este dificilă și este preferabil să fie făcută de profesioniști. Iar veniturile lunare pot fi consistente.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *