Știri

Ateliere antreprenoriale pentru tinerii ieșeni și nu numai

S-a lansat „Future Makers“, un program de educaţie antreprenorială, implementat de Global Shapers Bucharest Hub şi Social Innovation Solutions și finanțat de Coca Cola. Programul „Future Makers“ se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20 şi 29 de ani, care vor să dobândească cunoştinţele necesare începerii unei afaceri.

Programul „Future Makers” include 35 ateliere de antreprenoriat în 13 judeţe, inclusiv la Iaşi, ce vor avea loc în perioada februarie – mai 2018, precum şi o competiţie de iniţiative antreprenoriale orientate către viitor, cu premii totale de 20.000 de euro.

Aflat la prima ediţie, „Future Makers” va angrena peste 1500 de studenţi şi tineri pasionaţi de viitor în aceste ateliere antreprenoriale. Ei își propun în acest fel să pregătească România pentru viitor, prin sprijinirea iniţiativelor antreprenoriale.

50 de idei finaliste vor fi incubate şi transformate în planuri de business. Echipele din incubator vor fi conectate cu alte startp-uri din reţeaua internaţională a Global Shapers şi World Economic Forum şi vor avea acces la mentori şi antreprenori de succes. Ideile bune vor primi sprijin financiar pentru a fi transformate în organizaţii sustenabile.

Înscrierile se pot face pe direct pe site-ul programului http://futuremakers.ro/ , pe pagina dedicată Iașului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *