Opțiuni de Finanțare

Câțiva miliardari români au lansat o platformă care oferă finanțare firmelor aflate în impas

A fost lansată platforma „ROCA”, un proiect nou pe piața românească, pentru a  sprijini  firmele ce întâmpină dificultăți financiare, dar dezvoltă un business de viitor. Firmele care vor să obțină susținere astfel trebuie să aibă capacitatea de a genera profit operațional în viitor.

Companiile care vor intra în platforma ROCA vor avea parte de un partener activ de business, un acționar cu expertiză extinsă și nu doar un finanțator. Rolul ROCA va fi acela de a întări structura de capital a companiei și a crea cadrul în care aceasta să își păstreze identitatea brandul-ui și viziunea.

Platforma atrage resurse de la investitori, pe care le distribuie către firmele cu dificultăți financiare sau de creștere.  Capitalul social al ROCA este în acest moment de 4,5 milioane de euro, dintre care două milioane de euro sunt aduși de familia Pavăl (Dedeman), omul de afaceri Dan Șucu, proprietarul Mobexpert a pus o jumătate de milion de euro, iar alte două milioane de euro vin de la CITR Group.

ROCA este o oportunitate revoluționară pentru businessul românesc, oferind sprijin firmelor care nu sunt bancabile, însă nu și start-up-urilor.

În această zonă a companiilor aflate în dificultate, cererea de finanțare nu se întâlnește în mod natural cu oferta de investiții, iar ROCA oferă mediului de afaceri o soluție integrată, prin care resursele investitorilor să ajungă în parteneriat cu nevoile antreprenorilor.

 

Mai multe detalii despre modul de funcționare al acestei platforme, pe site-ul citr.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *