Închirierea de rulote, o afacere care poate fi foarte profitabilă
Spirit antreprenorial

Închirierea de rulote, o afacere care poate fi foarte profitabilă

Doi soți din Brașov dețin 19 rulote şi autorulote pe care le închiriază turiștilor care călătoresc prin țară și prin Europa, afacere din care câștigă 300.000 de euro anual. Ei au lansat afacerea în urmă cu doi ani, când au început să închirieze rulote şi autorulote prin intermediul companiei Haff, după ce şi-au cumpărat un astfel de autovehicul pentru uz personal.

Dorința familiei Hrituliac este ca în trei ani flota companiei să ajungă la 200 de rulote şi autorulote pentru închiriere: „Avem clienţi care în fiecare an fac circuite ale Europei, de peste 60 de zile”.

Potrivit informațiilor de pe siteul companiei (haff.ro), rulotele și autorulotele sunt disponibile pentru excursii fără limită de kilometri.

„Misiunea noastră este de a promova călătoriile cu rulote și autorulote în rândul clienților români, de a crea experiențe memorabile pentru familiile cu copii și de a promova în rândul turiștilor străini peisajele naturale neatinse ale României, precum și cultura sa rurală”, se arată pe siteul companiei Haff.

În general, prețurile sunt între 70 și 130 de euro pe zi (pentru rulotele din gama Family) și între 90 și 160 de euro pe zi (pentru rulotele din gama Premium). Cei interesați pot solicita o oferă detaliată din partea companiei pe siteul haff.ro.

Turiștii români care au închiriat astfel de rulote au călătorit până în țări precum Spania sau Norvegia.

„Am închiriat autorulota Weinsberg Carahome pentru 6 săptămâni și am făcut turul Europei cu ea. Am început cu cel mai nordic punct din Europa, în Norvegia, unde nu am avut nicio problemă la – 23 grade și am ajuns în sudul Spaniei la + 23 în cel mai sudic punct al Europei. Țin să menționez că turul l-am făcut între Noiembrie-Decembrie 2016 împreună cu soția și 3 copii”, a povestit pe Facebook Virgil C. Florea, unul dintre clienții companiei.

Sursa greatnews

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *