Finanțare de 15.000 de euro pentru afaceri cu impact social
Opțiuni de Finanțare

Finanțare de 15.000 de euro pentru afaceri cu impact social

Fundația NESsT România în parteneriat cu Fundația UniCredit, UniCredit Bank și UniCredit Business Integrated Solutions, au lansat competiția „Puterea afacerilor sociale – Program strategic de susținere financiară și de consolidare a capacităților pentru afaceri sociale cu impact sporit în România”.

În acest program se pot înscrie până pe 8 iunie 2018, întreprinderi și afaceri sociale, înființate și conduse de ONG-uri (asociații, fundații), cooperative sau diferite tipuri de entități comerciale (PFA, SRL, II) care urmăresc rezolvarea unei probleme sociale.

Prin acest program, NESsT și UniCredit vor sprijini dezvoltarea unor afaceri sociale existente, care creează locuri de muncă și / sau oportunități reale de generare de venituri, sau oferă servicii de plasare pe piața muncii pentru grupuri defavorizate.

În cadrul competiției, trei afaceri sociale pot câștiga granturi în valoare de 15.000 euro fiecare și servicii de consultanță de business pentru un an de zile.

Câștigătorii vor avea șansa de a obține un premiu suplimentar în valoare de 5.000 de euro – oferit de Fundația UniCredit sub inițiativa „Your Choice, Your Project”, afacerii sociale care primește cel mai mare număr de voturi din partea angajaților Grupului UniCredit.

Pentru a fi eligibili, participanții trebuie să îndeplinească următoarele criterii: afacerea să fie înregistrată legal și să aibă sediul în România, să dovedească faptul că aceasta este motivată de rezolvarea unei probleme sociale și că are un scop social, să se afle într-una dintre etapele următoare de dezvoltare – faza de validare a modelului de business, faza de pre-scalare sau faza de scalare.

Mai multe informații despre program puteți găsi accesând acest link.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *