Spirit antreprenorial

Afacere de succes cu fotografii pe suport magnetic

Drumul lui Cristian Brînză în antreprenoriat a început în 2012, pe când avea doar 24 de ani. Atunci a decis să deschidă un business cu fotografii pe suport magnetic și cabine foto. Afacerea tânărului este acum lider pe piața de profil și are o cifră de afaceri care a depășit, în 2017, pragul de 300.000 de euro.

Pe lângă fotografiile pe suport magnetic, acesta a investit și în cabine foto, în prezent având 15 astfel de cabine. Compania a intrat inițial pe nișa evenimentelor private, nunți, botezuri, aniversări, iar apoi s-a extins și pe segmentul evenimentelor corporate, lansări, târguri, festivaluri, caravane.

”Secretul succesului nostru constă, pe lângă seriozitate și punctualitate, în dorința permanentă de a învăța și a veni cu ceva nou: fie că vorbim de grafica frame-urilor de la magneți, cele mai în vogă accesorii și props-uri, precum și noi servicii. De un an de zile am reinventat cabina foto, transformând un Volkswagen Trasporter din 1970 în Momentos Photo Bus”, a precizat Cristian Brînză.

65% din veniturile sale provin din nișa corporate, restul de 35% fiind aduse de evenimentele private. Cea mai mare producție de magneți din istoria firmei a fost pentru un eveniment corporate, unde a reușit să producă 15.000 de magneți.

Mai multe detalii aici

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *