Spirit antreprenorial

Povestea CulinaryOn sau cum a apărut conceptul de divertisment culinar în România

CulinaryOn este centru de divertisment culinar, un hangar de 1.300 metri pătrați, trei studiouri cu șapte spații de gătit, două săli de conferințe și o sală VIP ce a necesitat o investiție fabuloasă de un milion de euro.

Alessio Lewithin, de origine rusă, a lucrat ca șef de marketing pentru Philip Morris 17 ani, timp în care a schimbat 7 țări și 40 de locații, ultima fiind România, în 2011.

El a părăsit corporația pentru a deschide CulinaryOn, centrul de divertisment culinar. Conceptul a fost lansat inițial în Rusia, România fiind prima țară aleasă pentru expansiunea europeană. De ce?

Pentru că România este o piață perfectă: românii adoră să sărbătorească cu orice ocazie și o fac ieșind în oras. Românii sărbătoresc în oraș orice eveniment, că e grozav, bun, mai puțin bun, ies și se distrează, spune Alessio. Și noi asta oferim: distracție. Ce e important de înțeles este că trebuie să ai un public dispus să iasă din zona de confort și să încerce altceva. El a deschis oficial în octombrie 2017, iar până la finalul lunii a avut 17 evenimente și 500 de oameni care i-au trecut pragul.

Ce faci la CulinaryOn?
Concret, în cadrul Culinaryon au loc cursuri de gătit, teambuilding-uri, petreceri aniversare și pentru copii, conferințe și întâlniri.

Mai multe detalii pe: wall-street.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *