Finanţări nerambursabile de până la 248.000 euro pentru furnizori de tehnologie şi firmele care vor să-și automatizeze producția
Opțiuni de Finanțare

Finanţări nerambursabile de până la 248.000 euro pentru furnizori de tehnologie şi firmele care vor să-și automatizeze producția

Firmele care livrează soluții de automatizare şi fabricile care vor să-și automatizeze producția pot aplica pentru finanţări nerambursabile de până la 248.000 de euro, prin proiectul DIH2, o rețea pan-europeană de producție și robotică.

Se pot înscrie furnizorii de tehnologie, adică firme ce livrează soluții de automatizare, dar și utilizatorii finali ai acestor tehnologii, adică fabricile ce vor să-și automatizeze producția.

În această primă etapă, beneficiarii sunt invitați să se înregistreze în proiect, până la 31 octombrie, și să aplice pentru finanțare (prin crearea unui cont pe platformă Fundingbox și completarea datelor generale despre companie).

Urmează apoi etapa de potrivire a soluțiilor înscrie de furnizori cu proiectele fabricilor care aplică, astfel încât să se creeze consorţii formate dintr-un furnizor și una sau două fabrici în care să se testeze soluția propusă.

În etapa finală, 11 consorții vor primi finanțare de până la 248.000 euro, finanțare pe care partenerii proiectului, 26 Digital Innovation Hubs din Europa, își propun să-i atragă din sectorul privat pentru a implementa acea soluție.

Mai multe detalii aici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *