Știri

Iridex Group Import Export SRL, două trofee în cadrul Galei de premiere a laureatilor Topului Firmelor bucureștene organizată de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Iridex Group Import Export SRL a primit două premii în cadrul Galei de premiere a laureaților Topului Firmelor bucureștene organizată de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București. Aflată la cea de a XXVI ediție, Gala premiază operatori economici din diferite sectoare de activitate precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, etc. care au excelat în domeniile lor de activitate, aducându-și o contribuiție determinantă la dezvoltarea economică și socială a Capitalei, a creșterii calității vieții locuitorilor Bucureștiului și a României.

Primul trofeu al serii adjudecat de societatea Iridex Group Import Export SRL a fost Premiul de Excelență, acordat firmelor care în ultimii 5 ani s-au clasat pe primul loc în topul sectorului lor de activitate. Trofeul reprezintă o recunoaștere a eforturilor continue a întregii echipe Iridex de a excela an de an, de a depăși standardele înalte pe care managementul și le propune, a eforturilor fiecărui membru al echipei de a fi mai performant decât în anul precedent.

De asemenea, Iridex Group Import Export SRL a ocupat primul loc în clasamentul firmelor din categoria ”Tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase”. De 30 de ani, este sinonim cu performanța în domeniul managementului integrat al deșeurilor din Romania, fiind cea mai mare companie din acest domeniu de la noi din țară. Compania are peste 100 de experți în domeniu – ingineri, subingineri și tehnicieni – și peste 2000 lucrători în toate etapele de gestionare a deșeurilor, ce pornesc de la colectarea selectivă a deșeurilor, la sortarea, tratare, reciclarea și aplicarea principiilor economiei circulare.

Topului Firmelor bucureștene făcut de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București este conceput în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Clasamentele sunt realizate pe baza unor criterii clare, transparente și unitare, implementate de toate Camerele de Comerț din România.

Desfășurată în Sala Rondă a Hotelului Intercontinental, Gala s-a bucurat de o prezență numeroasă, printre cei care au onorat invitația fiind și fostul Președinte al României, domnul Emil Constantinescu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *