Raiffeisen oferă credite de până la 5 milioane de euro pentru 100 de antreprenori aflați la început de drum
Opțiuni de Finanțare

Raiffeisen oferă credite de până la 5 milioane de euro pentru 100 de antreprenori aflați la început de drum

Anul acesta, Raiffeisen Bank oferă credite de până la 5 milioane de euro pentru aproximativ 100 de antreprenori aflați la început de drum. A treia ediție a programului „Factory by Raiffeisen Bank” a început pe 28 ianuarie 2020.

Comunitatea „Factory by Raiffeisen Bank” caută noi membri dornici să își transforme ideile de afaceri în realitate și să inoveze lumea afacerilor românești.

Fabrica de idei Raiffeisen Bank este deschisă tuturor antreprenorilor, indiferent de domeniul în care activează, dacă au o idee de business cu potențial și sunt în căutarea unei finanțări pentru a o dezvolta; au o companie care funcționează în piață de mai puțin de 1 an; au o companie activă de cel mult 5 ani și intenționează să utilizeze împrumutul pentru a investi în producerea sau dezvoltarea de produse, procese și/sau servicii care sunt inovatoare;

Concursul de idei se va desfășura în 3 etape: înscrierea proiectelor (28 ianuarie – 16 martie 2020); evaluarea proiectelor de către o comisie de specialiști (10 februarie – 27 martie 2020); sesiuni de interviuri între semifinaliști și specialiștii Raiffeisen Bank (3 martie – 25 aprilie 2020).

Mai multe detalii aici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *