Spirit antreprenorial

Povestea business-ului „Stația RomBeer”, un Peco de bere artizanală românească

Un antreprenor originar din Republica Moldova și-a deschis în București un magazin inedit: „Stația RomBeer”. Aici, din aproape 30 de robineți curge bere artizanală pe care o poți lua la PET de jumătate de litru, un litru, sau doi litri. Sau îți poți „face plinul” pentru un sfârșit de săptămână cu prietenii.

În stație se vinde bere artizanală românească, nepasteurizată, iar cea mai multă este și nefiltrată. Nu conține conservanți, de aceea unitatea are cameră frigorifică unde temperatura este controlată. La vânzare sunt și patru sortimente de bere artizanală din Germania și trei sortimente din Cehia.

După ce a terminat studiile la Universitatea Babeș-Bolyai, a lucrat în Cluj timp de 10 ani la câteva firme, iar în 2010 s-a mutat în București. A intrat în antreprenoriat și a avut în Carrefour standuri cu vinuri moldovenești. A fost prima afacere „cu greșeli”.

Din septembrie 2017 a început un nou business și a deschis mai întâi două unități de vânzare a berii artizanale în care a investit 40.000 de euro.

În prezent, afacerea s-a extins, prin deschiderea unei noi unități în Craiova. Mai multe detalii aici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *