Lifestyle

Bărbații căsătoriți sunt antreprenori mai buni

Dacă te străduiești să fii cât mai productiv, să fii cel mai bun lider posibil, și vrei ca afacerea ta să crească cât mai mult, poate că e timpul să fii atent și la viața personală.

În dorința de a-ți crește afacerea, e posibil să uiți de importanța relațiilor intime. Concetrându-te pe muncă, te trezești la un moment dat prins într-un ritm alert, cu din ce în ce mai multe ore de lucru. Nu întotdeauna însă, mai multe ore de lucru înseamnă și rezultate mai bune. Numeroase studii spun chiar că bărbații căsătoriți căștigă mai mult, muncesc mai bine și trăiesc mai mult pentru că sunt mai sănătoși. Pentru un antreprenor, sănătatea este un element cheie, care asigură performanța, starea de bine și fericirea de a se bucura de roadele muncii.

Un mariaj fericit poate fi deci elementul care schimbă în bine afacerile și viața personală. Impactul pozitiv se vede în numeroase direcții, de la a fi mai fericit, mai optimist, mai motivat, în afaceri și în orice alt aspect al vieții.

Faptul că ești căsătorit te ajută să câștigi mai bine.
Lumea unui antreprenor poate fi solitară, dar mariajul îi poate oferi un prieten și un companion. În plus, studiile arată că cei căsătoriți reușesc să economisească mai mult și chiar să plătească mai puține taxe.

Un motiv important pentru care cei căsătoriți câștigă mai mult este faptul că partenera îi împinge să facă asta. Se întâmplă să ne propunem să facem ceva și să nu o facem, dar dacă am făcut promisiunea altcuiva, aceasta devine mai mult o obligație.

Dacă ești căsătorit iei decizii mai bune.
Dacă ți-ai ales bine soția, cu siguranță îți dorești să fii mai înțelept pentru ea. Orice decizie nu te mai afectează doar pe tine, ci îți afectează familia, deci va trebui să fii mult mai atent și să iei în considerație toate aspectele.

Profită de încă un set de ochi.
Se spune că trebuie să măsori de două ori și să tai o dată. Ca om de afaceri, dacă nu „măsori de două ori”, aceasta te poate costa un client, de exemplu, sau să pierzi un profit bunicel. Este mult mai înțelept deci să-ți verifici munca de două ori, să-ți scanezi email-urile înainte de a le trimite, să recitești contractele și să semnezo deciziile cruciale numai după ce ai trecut de mai multe ori peste ele. Un extra set de ochi, cei ai soției, te pot ajuta în aceste privințe.

Ca antreprenor, trebuie să știi că succesul nu e obține printr-un drum drept, orice este legat de orice altceva și mariajul, chiar dacă nu este legat direct de afacerea ta, poate schimba jocurile și te poate face mai bogat și mai mulțumit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *