Spirit antreprenorial

Povestea tinerilor antreprenori care au pornit un business cu 5.000 de euro şi acum se „bat” cu greii de pe piaţa bio europeană

În urmă cu aproximativ 10 ani, tinerii Cătălina şi Mihai Bucuroiu lăsau joburile în corporaţie şi Capitala pentru o viaţă liniştită, la Braşov. Hotărâseră să pornească pe un drum necunoscut, bazându-se mai degrabă pe stilul lor de viaţă: cât mai aproape de natură, cât mai simplu şi orientat către client. Așa s-a născut Vegis.ro.

Au pornit cu 5.000 de euro şi doi angajaţi, iar acum au peste 20. Lucrează cot la cot cu aceştia, iar uneori duc munca şi acasă, că aşa se întâmplă când faci antreprenoriat în familie.

Diferenţierea afacerii a venit din modelul de business şi din faptul că a avut de la bun început nişte valori pe care le-au respectat mereu, iar clientul a fost mereu pe primul loc. Vegis.ro este un proiect care oferă clientului produse naturiste de calitate, o experienţă de calitate pe site, servicii excepţionale şi, mai ales, respectarea aşteptărilor şi informarea corectă şi transparentă privind utilizarea produsului şi detaliile despre produs.

Se mândresc cu o echipă profesionistă, formată în timp şi care acum face performanţă şi este practic motorul Vegis. Pe o piaţă dinamică, o piaţă încă în formare, cu foarte mulţi jucători, este nevoie permanent de inovaţie. Clienţii Vegis sunt cei care înţeleg importanţa unui stil de viaţă sănătos, sunt deschişi și au încredere în produsele propuse.

Citește mai mult aici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *