Spirit antreprenorial

Un antreprenor a primit aproape 40.000 € pentru a-şi îmbunătăţi reţeaua de monitorizare a mediului

Radu Motişan, absolvent al Uni­ver­sităţii de Vest din Timişoara, a dez­vol­tat anul trecut produsul uRAD Monitor care detectează po­lu­anţii fizici şi chimici ai aerului, pentru ca­re a primit o finanţare de aproape 40.000 de euro şi deja 1.800 de comenzi.
Start-up-ul MagnaSCI – u RAD Monitor este o reţea globală de mo­nitorizare a mediului compusă din mai multe tipuri de dispozitive hard­ware capabile să măsoare poluanţii aerului. Dispo­zitivele sunt dotate cu co­nec­tivitate la internet, pentru a sincroniza măsurătorile cu serverul central.
Start-up-ul a fost acceptat în pro­gra­mul RICAP Academy alături de alţi 14 antreprenori locali care şi-au pu­tut prezenta ieri ideile de afaceri în fa­ţa investitorilor în cadrul „Inno­va­tion Venture Day“. Eveni­men­tul a mar­cat lansarea celei de-a treia ediţii a pro­­gramului RICAP Academy prin inter­­­mediul căruia start-up-urile selec­tate pot învăţa stra­te­gii de comer­ciali­zare, de promovare de la investitori şi men­tori de pe plan lo­cal, dar şi din SUA.
Citeste continuare pe http://www.zfcorporate.ro/
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *