Finanțare pentru startup-urile care utilizează Google Assistant
Opțiuni de Finanțare

Finanțare pentru startup-urile care utilizează Google Assistant

Google a anunțat că lansează un nou program prin care va investi bani și alte resurse în startup-urile aflate în stadiu incipient, care dezvoltă aplicații în ecosistemul Google Assistant.

Pe lângă bani, Google va lucra direct cu startup-urile pentru a le oferi mentorat și consultanță din partea inginerilor, managerilor de produse și experților în proiectare, potrivit unei postări pe blogul companiei. De asemenea, startup-urile din program vor avea acces rapid la funcții și instrumente noi și la platforma Google Cloud.

Componentele programului:

  • Investiții de la Google pentru a furniza resurse financiare startup-urilor
  • Sfaturi de la inginerii Google, manageri de produse și experți în design
  • Programele de parteneriat prin care Google oferă acces la funcții și instrumente noi, astfel încât startup-urile să poată lansa produsele lor pe piață cât mai repede posibil
  • Acces la platforma Google Cloud, suita de servicii de cloud computing care rulează pe aceeași infrastructură pe care o folosesc produse precum Google Search și YouTube
  • Susținere prin intermediul canalelor de marketing Google

Primele startup-uri finanțate prin acest program includ GoMoment — un serviciu de administrare pentru hoteluri — și Edwin — o aplicație pentru învățarea limbii engleze care folosește inteligența artificială.

Sursa: startupcafe

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *